Bahçeli’nin sağlık durumuyla ilgili MHP’den peş peşe açıklama!

Bahçeli’nin sağlık durumuyla ilgili MHP’den peş peşe açıklama!
MHP lideri Devlet Bahçeli’nin sağlık durumuyla ilgili sosyal medyada pek çok iddia gündeme gelmişti. O iddialara MHP'den peş peşe yanıt geldi. Semih Yalçın ve Eyyup Yıldız Bahçeli'nin sağlık durumuna dair son durumunu açıkladı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin sağlık durumu konusunun sürekli gündeme getirilmesi MHP genel merkezinde de rahatsızlık yarattı. Türkiye'nin dört bir yanından, yurtdışından genel merkezi arayan vatandaşlar, Bahçeli'nin sağlık durumunu soruyor. Yurttaşlara, genel başkanının aşırı üşütmeye bağlı olarak rahatsızlandığı, doktorların ileri tetkik istekleri durumunda hastaneye gidip gelindiği bilgisi verildi.

“DİNLENDİRMEK İSTİYORUZ”

Bahçeli'yi yanız bırakmayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Bahçeli'nin sağlık durumu konusunda Sözcü'den Saygı Öztürk'e konuştu. Yalçın “Genel başkanımızın sağlık durumu gayet iyi. Önümüzdeki hafta mesaisine başlayacak. Biz doktorların tavsiyesine uyarak dinlendirmek istiyoruz. Günlük olarak bize talimatları oluyor. Bizim kendisine bilgi verdiğimiz konular oluyor. Örneğin yarım saat önce kendisiyle konuştum. Bir talimatı vardı. Onu yerine getiriyorum. Cumhurbaşkanlığı tezkeresiyle ilgili parti görüşümüzün açıklanmasını istedi. Bu konuda görüşlerini bildirdi ve onu kaleme alıp partimizin görüşünü açıklayacağım. Genel başkanımızın durumu gayet iyi. Ama, sosyal medyanın durumunu herkes biliyor. Çok ayıp ediyorlar.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumunu hakkında bir açıklama da MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyyup Yıldız'dan geldi.

Yıldız, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin paylaştığı yazılı açıklamada: Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin geçirdiği bir rahatsızlık sebebiyle Başkent hastanesine kontrole gidip, taburcu olduğu günden bu yana özellikle sosyal medya üzerinden çete gibi hareket eden kişiler ve onların yönettiği sahte hesaplar. Çeşitli tezviratlar yaparak, kamuoyunda sağlık üzerinden bir fitne yaymaktadır. Çete gibi hareket eden bu kişilerin özellikle CHP, PKK ve FETÖ yakınlığı çok dikkat çekmektedir. Özellikle FETÖ’nün tüm unsurları bu fitneyi taşıma ve yayma vazifesini üstlenmiştir. FETÖ’cüler yıllardır sürdürdükleri kini ve nefreti Liderimizin sağlığı üzerinden intikama dönüştürmeye ve şeytani temennileri neyse onun fitnesini yaymak için gayret vermektedirler.FETÖ’cü hesapların Liderimiz hakkında yaptıkları paylaşımlara baktığımızda karşımızda gerçekten dinsiz,imansız ve vicdansız bir terör örgütünün olduğunu görmekteyiz

Bu özellikleri yanında aynı zamanda gerçek isimlerini yazamayacak kadar da korkak,ödlek olduklarını da görüyoruz. Elbette hepsinin savcılık soruşturması üzerinden teknik takibini yaparak, fare gibi saklandıkları deliklerden çıkarıp, bunların hesabını teker teker soracağız. Bunu yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın… Bu isimlerin tüm sosyal medya paylaşımlarına bakın adeta tek merkezden yönetilmektedir.

Liderimizin sağlığı üzerinden alçakça yapılan yayınları asla unutmayacağız. Bunun hesabını sormak için kararlıyız.

"KURT KIŞI GEÇİRİR AMA YEDİĞİ AYAZI UNUTMAZ"

Liderimizin sağlığı çok şükür yerindedir. Sağlığı üzerinden terör örgütlerinin yaptığı kara propagandalara kimse aldanmamalıdır. Tüm alçak yayınlar, propagandalar görüldüğü gibi sadece Bozkurtları kenetlemiştir. Türk milletinin Liderimiz Devlet Bahçeli’nin vizyonuna, vatanseverliğine, inançlı duruşuna her zaman ihtiyacı vardır. Bu ihtiyacı ortadan kaldırmak isteyenlerle mücadelemiz hiç bitmeyecektir.
 

Etiketler :