Atatürk, Mevlâna ve Hz. Meryem İle Temasa Geçtiğini Söylemişti. Babasını ve Kendisini Oynamasını İstediği Oyuncuları Açıkladı

Atatürk, Mevlâna ve Hz. Meryem İle Temasa Geçtiğini Söylemişti. Babasını ve Kendisini Oynamasını İstediği Oyuncuları Açıkladı
Beste Açar, babasının hayatını konu alan bir film için yapımcılarla görüşmelerin başladığını ve oyuncu tercihlerini paylaştı. Kendisi Eda Ece'yi, babası Kayahan'ı ise Yiğit Kirazcı'nın oynamasını istiyor.

Müzisyen Kayahan'ın kızı Beste Açar, katıldığı bir YouTube kanalında 2015'te kaybettiği babasıyla, Atatürk, Mevlâna ve Hz. Meryem ile iletişime geçtiğini söyledi. Uzaylılardan aldığı mesajları da paylaşan Açar, babasının hayatını anlatan bir film için oyuncu tercihlerini açıkladı.

s-c9e0c34fce0ca4e529c03382b37190d36ddfdae9.webp

FİLM PROJESİ VE OYUNCU TERCİHLERİ

Beste Açar, babasının hayatını konu alan bir film için yapımcılarla görüşmelerin başladığını belirtti. Çekimlerin mayıs ayında başlayacağını söyleyen Açar, filmde babasının 1969-1990 yılları arasındaki yaşamına odaklanılacağını ifade etti. Oyuncu seçiminde ise kendisinin Eda Ece'yi, babasını ise Yiğit Kirazcı'nın canlandırmasını istedi.

kayahan-in-kizi-beste-acar-ataturk-mevln-ve-uzaylilarla-iletisimdeyim-h30825-72631.webp

BESTE AÇAR'IN MÜZİK KARİYERİ

Beste Açar, Türk pop müziğine damga vuran şarkılarıyla tanınan Kayahan'ın kızı olarak müzik kariyerini sürdürüyor. Geçen yıl Ağustos ayında babasının mirasına sahip çıkarak konser turnesine başlayan Açar, aynı zamanda kendi tekli şarkısını da yayımladı.