Arkadaşlarını önce darp ettiler sonra aşağıya attılar

Arkadaşlarını önce darp ettiler sonra aşağıya attılar
Güngören’de henüz bilinmeyen bir sebeple aynı evde yaşayan arkadaşlar arasında kavga çıktı. İddiaya göre tartışma büyüyünce önce arkadaşlarını dövdüler, sonra balkondan aşağıya attılar.

Geçen akşam meydana gelen olayda, İstanbul Güngören’de aynı evde yaşayan dört arkadaş arasında kavga çıktı. Tartışmanın ardından kavga eden kişiler bir arkadaşlarına saldırdı. Balkona çıkarak yardım isteyen kişiyi, elindeki demir sopayla balkondaki arkadaşını darp etti.

Şiddete maruz kalan kişi, klimanın üzerine çıkarak bağırmaya başlayınca, saldırgan şahıs arkadaşını balkondan aşağıya attı.

Komşu olayı şu sözlerle anlattı:

"Saat 23:00 gibi balkonda oturuyordum. İçeriden bağrışma sesleri geldi. 4 kişi bir kişiye saldırıyordu. Kendini balkona attı darp edilen kişi. Önce havalandırmanın üstüne çıktı ben şaka yaptıklarını sandım. Sonra bunlar sopalarla vurmaya başladı. Ben bağırdım çağırdım ama adama vura vura adamı balkondan aşağı attılar. Adam Allah'tan yüzüstü yere düşmedi"

Mahalle sakinlerinin durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine ekipler olay yerine intikal etti. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan genç, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırgan şahıs ve diğer iki kişi ise polis ekiplerince ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Etiketler :