Akşener'den Erdoğan'a ima: Senden büyük Allah var

Akşener'den Erdoğan'a ima: Senden büyük Allah var
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aydın'da CHP ile ortak düzenlenen mitingde konuştu. Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kast ederek, "Ne demişler, kibirlenme padişah senden büyük Allah var" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aydın'da CHP ile ortak düzenlenen mitingde konuştu. Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kast ederek, "Ne demişler, kibirlenme padişah senden büyük Allah var" dedi.

"Cumhurbaşkanının terörist dediği efeler diyarı aydınlılar nasılsınız, iyi misiniz? Cumhurbaşkanının terörist dediği domates üreticileri nasılsınız? Saray’a takılan EYT’liler nasılsınız, iyi misiniz? Rahmetli Menderes’in, o kibar, nazik, zarif insanın hemşehrileri nasılsınız, iyi misiniz? Dün Denizli’de böyle bir soru sordum Sayın Cumhurbaşkanı çok kızmış. Şimdi size Bay Kemal diyor ya, bana da ‘bu kadın’ demiş. Biz bir yerel seçime gidiyoruz, inşallah Özlem Başkanı ve bütün ilçelerdeki başkanlarımızı seçeceğiz. Ama Sayın Cumhurbaşkanı önceleri kendileri yaptılar iki parti bir ittifak. Biz bir ittifak yaptık biz olduk terörist çete, bize oy verenler terörist çete oldu. 11 milyon oy almış CHP'ye oy veren seçmen var. İYİ Parti’ye oy vermiş 1 milyon Saadet Partisi ve Demokrat Parti’ye oy vermiş 1 milyon kişi. Çoluğu ile çocuğu ile 30 milyondan fazla Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına terörist dediği sözleri hatırlattığımız için bize çok kızmış."

"ERDOĞAN BİZİ ÇUKURA DÜŞÜRMEK İSTİYOR"

"Kimin dürüst kimin yalancı olduğunu bu aziz millet bilir elbet. ‘Türkiye’de Kürdistan Bölgesi var mıdır, Meral Hanım cevap versin’ dedi. Böyle bir şey yoktur. Beri gel efendi. Bizim İçişleri Bakanlığı yaptığımız zamanda Irak’ın kuzeyi derdik. Bu arkadaşın İçişleri Bakanının iki günde onayladığı Kürdistan Sosyalist Partisi var. Tarihi Fesli’den öğrenince böyle oluyor. Irak’ın Kuzeyindeki o bölgenin adı kadim Türkmeneli’dir, Türkmeneli. 2,5 milyon Türkmen yaşardı nereye gitti. Sen orada devlet kurulmasına olanak sağladın ve Barzani’yi tanıdın. Bir Cumhurbaşkanı vatandaşlara terörist dedi, yüzüne vurunca bozuldu. Bizler Cumhur İttifakı’na oy veren herkesi kardeşimiz görürüz. AKP’li de kardeşimizdir MHP’li de kardeşimizdir. Bana ‘bu kadın’ dedi ama ben o ana ‘bu adam’ demeyeceğim. Sayın Erdoğan’a kulak asmayın. O bir çukur kazıyor bizi o çukura düşürmek istiyor. Bu bir yerel seçim. Şehrinize kim hizmet veriyorsa ona oy vereceksiniz. Ama İstanbul gidiyor, Ankara gitmiş, Aydın gidiyor asabiyet ondan. Denizli’de de aynı böyle bir kalabalık vardı. Dün diyor ki televizyonda “Benim mitingimde 30 bin kişi vardı”. Hadi oradan be 9 bin kişiyi zor topladın. Sayın Erdoğan’a bir sorum var: Beri bak efendi, Ülkücüler Fatiha bilmezdi. Ülkücüler Fatiha öğrendi mi? Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına almıştın, o ayağını kaldırdın mı?"

"HADİ SAT ŞU UÇAĞI"

Dün TV’de, “Benim kim olduğumu iyi bilir” diyor. Seni kayırmacılığın duvarına vuran gençler, tencereyi zor kaynatan anneler, içine tükürdüğünüz eğitim sistemindeki öğrenciler, emekliler de seni en az benim kadar iyi biliyor. İyi biliyorum ya kendi söyledi.

Çıkacak 00:30’da “Aziz milletim verdiğiniz mesajı aldım” diyecek. İlk etapta Damat gidecek. Sonra kongre olacak. Sonrasında da dönüp gözlerinizin içine bakacak. Bize güç verin, muhalefete güç verin. Biz olmasaydık asgari ücret 2 bin 20 liraya çıkmazdı. Biz olmasaydık 3600’ü söylemezdi. Kulağını çekin ki 1 Nisan’dan itibaren seçmenin istediği olsun. Milletin adamıydı ya. Günlük 2 trilyon para harcıyorsun. Yazıklar olsun be yazıklar olsun. Damat 2,5 milyon istihdam yaratacakmış. Tank Palet Fabrikası’nı Katarlılara sattılar. Sayın Erdoğan 10-15 tane uçağın var. 1 tanesini biliyoruz 500 milyon dolar. Sen o uçağı sat. Biz üstünü tamamlayacağız. İlk üç aylık emekli maaşımı ben de bağışlayacağım. Hadi sat şu uçağı. Bu milletin dişinden tırnağından artırarak yaptığı fabrikaları sattı. Bugün bunu yeniden yapmaya çalışsanız 250-300 milyar dolar. Bak 2 Nisan’dan sonra kulak çekmezseniz facia olacak facia. Adam diyor beni iyi bilir diye ben demiyorum, iyi bildiğim için diyorum. Balyoz gibi zamların inmemesi için 31 Mart akşamı bu kulak çekilecek. Önce sandığa gidilecek ve ardından sandıkları koruyacaksınız ve o kulağı çekeceksiniz.