Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer tavsiye verdi: Para yatıran kazanır

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer tavsiye verdi: Para yatıran kazanır
Selçuk Geçer'den Çarpıcı Tavsiye: "Paranız Varsa Kesinlikle Konut Alın!" Ekonomist Selçuk Gezer, yatırım yapmanın her zaman kazançlı olduğunu, paranın bankada tutulmaması gerektiğini söyledi.

Piyasalar uzmanı Selçuk Geçer, konut piyasasındaki yeni gelişmeleri yorumladı ve yatırımcılara dikkat çekici bir tavsiyede bulundu.

Geçer'in açıklamalarından öne çıkanlar:

Konut fiyatlarındaki düşüş, Merkez Bankası'nın döviz politikasındaki gibi bir baskıdan kaynaklanıyor.

Geçer, "Bana göre konut alınır. Konut fiyatları aldı başını gitti. Öyle büyük bir balon oluştu ki şimdi o balonu ufak ufak indirmeye çalışıyorlar. Ancak Türkiye'de hala çok ciddi bir enflasyon var. Yüzde 150 gibi enflasyon var, çarşı pazara gidince görüyoruz" dedi.

Geçer, konut fiyatlarının geleceği hakkında da iyimser bir bakış açısına sahip. "Bugün 50 lira olan konut yarın 100 Lira olur. Köşede paranız varsa kesinlikle konut alınır. Konut da bir yatırım aracıdır."

Ancak Geçer, krediyle konut alımına karşı uyarıda bulundu. "Faizle ev alınır mı? Hayır alınmaz. Paranız varsa kesinlik alınır."

Geçer'in tavsiyesi, yatırımcılar için önemli bir mesaj niteliğinde. Yatırımcıların, konut piyasasındaki gelişmeleri yakından takip etmeleri ve buna göre yatırım stratejilerini belirlemeleri önemli olacaktır.

Ek olarak:

Geçer, konut piyasasının önümüzdeki dönemde iki katına çıkabileceğini öngörüyor.

Geçer, yatırımcıların köşede paraları varsa kesinlikle konut almalarını tavsiye ediyor.

Geçer, krediyle konut alımına karşı uyarıda bulunuyor.

Etiketler :