Emeklilere Yeni Destek Paketi Mi Geliyor?

Emeklilere Yeni Destek Paketi Mi Geliyor?
Neredeyse açlık sınırında yaşayan emeklilere refahı artıracak bir paketin mayıs ayı başında açıklanacağı iddia edildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "emekli refahının arttırılmasına" ilişkin paketin mayıs ayı başında özel lansmanla açıklanacağını kaydetti.

Asgari ücrete ara zammın yapılmayacağını açıklayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere refah paketinin getirileceğini dile getirdi.

Bakan Işıkhan, "Emekli refahının arttırılmasına" ilişkin paketin mayıs ayı başında özel lansmanla açıklanacağını kaydetti.

1-001.jpg

Işıkhan, AKP Grup Toplantısı öncesinde, "2024 emekliler yılı olarak ilan edildi. Bu konuda çalışmalar var mı?" sorusu üzerine, birçok bakanlık ve özel sektör kuruluşu ile hazırlanan protokoller üzerinde görüşmeler gerçekleştirdiklerini ve bu konularda belli bir noktaya geldiklerini söyledi.

bes-7.jpg

Işıkhan, yakın zamanda basın mensuplarını da davet edip bu konuda bir lansman gerçekleştireceklerini belirterek, "Yaklaşık 15-20 gün içerisinde elde ettiğimiz ne kadar somut veri varsa, emeklilerimize ayrıcalık tanıyan, onları ön plana çıkaran, onları destekleyecek her çalışmayı paylaşacağız" diye konuştu.