Karnından 30 santimlik yılan balığı çıktı

Karnından 30 santimlik yılan balığı çıktı
Doktorlar karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gelen bir adamın midesinde 30 cm uzunluğunda canlı yılan balığı yaşadığını tespit etti. Şaşkına dönen cerrahlar ismi açıklanmayan adamı hemen ameliyata aldı.

Karın ağrısıyla hastaneye başvuran bir adamın midesinde 30 santimetre uzunluğunda yılan balığı tespit edildi.

Vietnam’ın Quang Ninh eyaletinde ismi açıklanmayan 34 yaşındaki hasta karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Hastanede çekilen ultrason ve röntgen sonucunda hastanın midesinde yabancı bir cisim olduğu görüldü.

c3d6qzfb.png

İlk başta cimin ne olduğunu anlamayan doktorlar bu cismin hastanın bağırsaklarına zarar verdiğini ve karın iç duvarının şişip ağrımasına sebep olduğunu ortaya çıkardı.

Ameliyata alınan hastanın karnından çıkardıkları sırada hala canlı olduğunu gören doktorlar şaşkınlık geçirdi. Yılan balığının hastanın midesine nasıl girdiğini açıklanmadı fakat doktorlar anüsten girerek kalın bağırsaktan yukarı kaydığını ve bağırsağı ısırarak karnına girdiğini düşünüyor. Doktorlar yılan balığını çıkardıklarında hala nasıl canlı olduğuna şaşırdıklarını söylediler.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi