Bodrum sokakları savaş alanına döndü: Amedspor maçı öncesi ortalık karıştı

Bodrum sokakları savaş alanına döndü: Amedspor maçı öncesi ortalık karıştı
Futbolda şiddet saha dışına taştı! Bodrum FK - Amedspor maçı öncesi iki takım taraftarları kent merkezinde geldi. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede arbedeye dönüştü. Polis TOMA'larla müdahale etti. İşte detaylar...

TFF 1. Lig’in 18. haftasında Bodrum FK ile Amedspor'un karşı karşıya geldiği maç öncesinde istenmeyen görüntüler yaşandı. Bodrum İlçe Stadyumu’nda oynanan mücadele öncesi ortalık adeta savaş alanına döndü.

TARAFTAR GRUPLARI KARŞI KARŞIYA GELDİ

Bodrum Kent TV'de yer alan habere göre, şampiyonluk yarışını doğrudan etkileyecek maç öncesi iki takımın taraftarları, Hasan Reşat Öncü Caddesi'nde karşı karşıya geldi.

TAŞLAR HAVADA UÇUŞTU

İki takım tarafları arasında sözlü olarak başlayan atışma kısa sürede arbedeye dönüşürken taş ve cam şişeler havada uçuştu.

Video

ARAYA EMNİYET GÜÇLERİ GİRDİ

Çıkan olaylar sonucunda birçok taraftar yaralandı. İlçede paniğe sebep olan olaylara emniyet güçlerini de harekete geçirdi. Çevik kuvvet saldırgan gruba TOMA'larla müdahale etti. Emniyet güçlerinin stadyum çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldığı kaydedildi.

amed.jpeg
Amedspor taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi

“BODRUM’DAYIZ DİMDİK AYAKTAYIZ”

Arbedenin ardından uzaklaştırılan Amedsporlu taraftarlar, "Her zaman, her yerde en büyük Amed" ve “Bodrum’dayız dimdik ayaktayız” sloganları attı.

Video

OLAYLI MAÇTA KAZANAN ÇIKMADI

Olaylı maçta Gençlerbirliği ve Amedspor sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. 36 puana ulaşan Amedspor, 2. sırada yer alırken 32 puandaki Bodrum FK ise 4. sırada bulunuyor.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi