Galatasaray'ın golcüsü Victor Osimhen, ülkesi Nijerya'daki bir YouTube yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Osimhen, Türkiye'deki yaşamını anlatırken, Fenerbahçe'ye de değindi.
FENERBAHÇE İTİRAFI
Galatasaray'ın yıldızı ilk kez Fenerbahçe ile ilgili bir itirafta bulundu, Osimhen, “Kariyerimde pek çok karşılaşma bulunuyor. Unutulmayacak çok maçım var.
Ancak geçen pazar Fenerbahçe’ye karşı oynadığımız bugüne kadarki en iyisiydi. Çok yoğun bir maçtı. Sonuçta kazandığımız için mutluyum" dedi.
Osimhen'in açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:
Bugüne kadar kariyerimden çok keyif aldım. Ancak burada bir ev buldum. Kendimi rahat hissettiğim, birçok yakın arkadaşımın olduğu bir yer Galatasaray. Açıklayacak bir kelime arıyorum. Bu aile, bu aşk, bu birlik, bu saygı Tanrı’ya gerçekten minnettarım ki Galatasaray ile yollarımız kesişti.
"EN İYİ TARAFTAR GALATASARAY'DA"
Galatasaray kesinlikle bambaşka. Tamamen farklı. Napoli’de biliyorsunuz, taraftarlar her zaman harikadır. Benzer şekilde, Galatasaray taraftarlarına da benziyor. Buraya geldiğimde futbolun başka bir seviyede olduğunu gördüm. Taraftarlar kulüplerini tüm kalpleriyle destekliyorlar. Türkiye için futbol gelenek. Deplasman maçlarında, ailemle dışarıdayken bana sevgilerini gösteriyorlar. Benim için şimdiye kadarki kariyerimde gördüğüm en iyi taraftar Galatasaray’da diyebilirim.