Jorge Jesus Avrupa Ligi'nde final oynamak istiyor!

Avrupa Ligi son 16 turunda oynanacak Sevilla - Fenerbahçe maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, Süper Lig'de Play-Off konusuna da değindi. Jesus, ayrıca bu sezon asıl hedeflerinin Süper Lig'i kazanmak olduğunu vurguladı.

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus ve Enner Valencia, Samandıra Can Bartu Tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Enner Valencia'nın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Tanrı'ya şükürler olsun güzel bir sezon geçiriyoruz. Sezona başladığımızda hedefimiz çok netti, ligi kazanmak. Bu anlamda iyi bir yolda olduğumuzu düşünüyorum. Kulüple sözleşme görüşmeleri devam ediyor. Bir anlaşmaya varmayı umuyorum. Hocanın güveninin hissetmek çok önemli. Jesus, bütün oyunculara bu güveni hissettiriyor."

Teknik Direktör Jorge Jesus'un açıklamarından öne çıkanlar ise şu şekilde:

"Güçlü ve bu kupada tarihi yeri olan bir takıma karşı oynayacağız. İyi kadroya sahip, güçlü bir takımlar. Ancak bizim de bu turu geçecek gücümüz var. Üçüncü kez Avrupa Ligi Finali oynamanın hayalini kuruyorum. Kaybettiğim finallerden biri Sevilla karşısındaydı. Bu turu geçersek çeyrek finale kalacağız. Kura şansımız olursa, her şey olabilir diye düşünüyorum."

'Asıl hedefimiz Süper Lig'

"Son 16 turuna kalırken iyi bir performans sergiledik. Hangi maçta hangi sistem en iyisi ise onunla oynadık. Yarın oynayacağımız sistem de daha önce oynadığımız bir sistem olacak. Biz bu turnuvanın favorilerinden biri değiliz ama adım adım şansımızı arttırabiliriz. Asıl hedefimiz Süper Lig'i kazanmak ancak Avrupa'da da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz."

'Batshuayi kadroda olacak'

"Şu anda Süper Lig'i kazanmak için Fenerbahçe ve Galatasaray yarışıyor. Geri kalanıyla ilgili pek yorum yapmak istemiyorum. Benim düşüncelerim, bana aittir. Kimse bana bir fikir vermez

Şu anda takımda tek sakat oyuncu var; Luan Peres. Bir sıkıntı olmazsa Michy Batshuayi , Sevilla maçında kadroda olabilecek."

'Sevilla kendini göstermek isteyecek'

"Sevilla oyuncuları baskı altında oynamaya alışkınlar. Her zaman büyük takımlarda oynadılar. Onlar için gururları çok önemli. Kendilerini göstermek isteyeceklerdir. 6-1 kaybettiler ama benim için bir gösterge değil bu. Ateşli bir atmosfer bizi bekliyor.

Bugün Avrupa Ligi maçını konuşmak için buradayız. Ligi konuşmak için vaktimiz olacak. Şu an iki büyük takım yarışıyor. Geri kalanı için yorum yapmayacağım. Düşüncelerim, benim kafamdaki düşüncelerimdir. Kimse bana fikir vermez."

Geçtiğimiz günlerde Portekiz basınından A Bola'da yer alan habere göre Jesus, lig sonunda ilk 4 takım için play-off oynamalı fikrini sunmuştu.

Spor Haberleri