Göztepe, Süper Lig'de ikinci yarı öncesi Söke 1970 ile oynadığı hazırlık maçını çok farklı bir skorla kazandı. İz Gazete'nin haberine göre sarı kırmızılı takım sahadan 9-1 galip ayrıldı.
Maç boyunca rakibi karşısında çok üstün oynayan Göztepe, ilk yarıyı 19. ve 34. dakikalarda Juan'ın, 28. dakikada Sabra'nın, 32. dakikada Antunes'in ve 36. dakikada Rhaldney'in golleriyle 5-0 önde kapadı.
İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Göztepe, 46. dakikada Janderson, 55. dakikada Ogün Bayrak, 61. dakikada Arda Okan Kurtulan ve 62. dakikada Janderson'la durumu 9-0 yaptı.
Söke 1970’in tek golü ise 86. dakikada Bedirhan Yıldız attı. Maç 9-1 tamamlandı.
ERHAN ERTÜRK'İ İSTİYORLAR
Göztepe, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. İzmir temsilcisinin Mateusz Lis’in dışında ikinci kaleci için Gençlerbirliği'nden Erhan Erentürk'ü istediği öğrenildi.
30 yaşındaki kalecinin Gençlerbirliği ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.