Yalova’da İDO Feribot İskelesi açıklarında deniz yüzeyinde hareketsiz bir kişinin olduğunu fark eden vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Deniz polisi tarafından sudan çıkarılan cansız bedenin bir kadına ait olduğu belirlendi.
İSKELE AÇIĞINDA HAREKETLİ DAKİKALAR
Olay, saat 13.00 sıralarında İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) Feribot İskelesi mevkisinde meydana geldi. Denizde bir kişinin hareketsiz yattığını görenlerin ihbarı üzerine bölgeye hızla deniz polisi ve sağlık ekipleri sevk edildi.
KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ
Yalova'da feribot iskelesi bölgesinde bulunan kadın cesedinin 40 yaşındaki Yeliz Ay'a ait olduğu tespit edildi.
Ay'ın 29 Ekim 1988'de Sivas Piyade Alay Komutanlığı'nda görevliyken silah kazası sonucu şehit düşen Mehmet Şirin Ay'ın kızı olduğu öğrenildi.
Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde görev yapan Ay'ın kesin ölüm nedeninin araştırıldığı belirtildi. Polis ekipleri, Olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu ortaya çıkarmak amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlattı.