Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni partneri sonunda belli oldu! Yeniden buluşacaklar
Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde yer aldığı A.B.İ.’nin yeni sezonunda merakla beklenen partneri belli oldu.
A.B.İ. dizisi, ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda hikayenin daha hareketli ve aksiyon dolu bir atmosfere taşınması beklenirken, başrol kadrosunda da dikkat çeken bir değişiklik yaşandı.
Kenan İmirzalıoğlu'nun hayat verdiği Doğan karakteri, yeni sezonda intikam peşinde daha sert bir mücadeleye girişecek. Dizinin ikinci sezon çekimlerinin, yeni bir değişiklik yaşanmaması halinde 22 Ağustos'ta başlaması planlanıyor.
Yağız Alp Akaydın'ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin senaryosunu ise Ertan Kurtulan kaleme alıyor.
Dizinin ilk sezonunda kadın başrolü üstlenen Afra Saraçoğlu'nun ayrılmasının ardından gözler yeni partnerin kim olacağına çevrilmişti. A.B.İ.’nin yeni sezonunda Kenan İmirzalıoğlu'na eşlik edecek isim uzun süredir merak ediliyordu.
Yapım ekibinin farklı isimlerle görüşmesinin ardından beklenen gelişme sonunda yaşandı.
Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kenan İmirzalıoğlu'nun A.B.İ.’deki yeni partneri Bergüzar Korel oldu.
Korel ile İmirzalıoğlu, böylece yıllar sonra yeniden aynı projede başrolü paylaşacak. İkilinin yolları daha önce 2012-2015 yılları arasında ekrana gelen Karadayı dizisinde kesişmişti.
Bergüzar Korel'in A.B.İ.’deki gelişi, dizinin sezon finalinde verilen küçük bir ipucuyla da bağlantılı. Sezon finalinde yalnızca ayakları gösterilen ve kimliği açıklanmayan kadın karakterin yeni bölümlerde Korel tarafından canlandırılacağı ortaya çıktı.
Bergüzar Korel ve Kenan İmirzalıoğlu'nun yeniden partner olması, özellikle Karadayı izleyicilerini heyecanlandırdı.
İkilinin 11 yıl aradan sonra A.B.İ.’de yeniden buluşması sosyal medyada da gündem oldu.