Emre Belözoğlu 'Vefat edersem bir isteğim var' diyerek açıkladı
Ceren Benderlioğlu’nun programına konuk olan Emre Belözoğlu, 'Vefat edersem bir isteğim var' diyerek çocuklarından ne istediğini açıkladı.
Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Ceren Benderlioğlu’nun “Dile Kolay” programına konuk oldu. Çocuklarıyla ilişkisine kadar açıklamalarda bulunan Belözoğlu, yıllar sonra çocuklarının dinlemesini istediği mesajını da paylaştı.
Tuğba Belözoğlu ile evliliğinden Ömer Akif, Zeynep Neda ve Leyla adında üç çocuğu bulunan eski milli futbolcu, kendisine yöneltilen “Onlara 10 yıl sonrası için iletmek istediğiniz bir mesaj olsaydı, ne söylerdiniz?” sorusuna yanıt verdi.
Çocukları için özel anılar biriktirdiğini anlatan Belözoğlu, yazdığı şiir ve mektupları sakladığını söyledi. Ünlü teknik adam, “Yazdığım şiirler ve mektuplar var, onları saklıyorum. Büyüdüklerinde görecekler” ifadelerini kullandı.
Ardından sözlerini dikkat çeken bir vasiyet niteliğinde sürdürdü.
“VEFAT EDERSEM BİR İSTEĞİM VAR”
Belözoğlu, çocuklarıyla ilgili en büyük dileğini şu sözlerle anlattı:
“Vefat edersem, bir isteğim var; hayatı doya doya ve bir o kadar bilinçli yaşamalarını isterim.”
Çocuklarının hayatındaki yerinden bahseden Emre Belözoğlu, Ömer Akif’in dünyaya gelişini de duygusal sözlerle anlattı.
"Umredeki duam kabul oldu" diyen Belözoğlu, "Kâbe’yi ilk gördüğümde, ‘Allah’ım bana güler yüzlü bir erkek çocuğu ver’ demiştim. Ve Ömer Akif oldu" dedi.
Kız çocuğu sahibi olmayı da çok istediğini belirten Belözoğlu, bu dileğinin de gerçekleştiğini ifade etti.
Belözoğlu, sözlerini "Kız çocuğum olsun istedim, Allah iki tane verdi. 10 sene sonra bu röportajımı dinlerlerse, onlarla hep gurur duyacağımı, babaları olmaktan mutluluk duyduğumu ve bunu hayatımın en büyük nasiplerinden biri olarak gördüğümü bilmelerini isterim." diyerek noktaladı.