Yiğit Bulut 'Erdoğan Fedailiği'nde Sınır Tanımıyor!

Yiğit Bulut 'Erdoğan Fedailiği'nde Sınır Tanımıyor!
Yiğit Bulut Erdoğan fedailiğinde sınır tanımıyor!Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ekonomiden sorumlu başdanışmanı Yiğit Bulut, fedailiğe soyundu: “İki silahım yüzlerce mermim var, ben ölmeden cumhurbaşkanına kimse dokunamaz.”Hürriyet...

Yiğit Bulut Erdoğan fedailiğinde sınır tanımıyor!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ekonomiden sorumlu başdanışmanı Yiğit Bulut, fedailiğe soyundu: “İki silahım yüzlerce mermim var, ben ölmeden cumhurbaşkanına kimse dokunamaz.”

Hürriyet gazetesinin, Mısır’ın devrik lideri Muhammed Mursi hakkında verilen idam kararı haberini sunuş tarzı üzerinden Erdoğan ve çevresiyle Doğan Grubu arasında başlayan tartışma şiddetlenerek sürüyor.

‘Ben ölmeden, beni vurmadan, ben asılmadan’

Diken.com.tr'de yer alan habere göre Cumhurbaşkanı’na dün bir başyazıyla seslenen Hürriyet’e son olarak ‘başdanışman’ Yiğit Bulut yanıt verdi.

TRT Haber kanalında canlı olarak yayınlanan Derin Analiz adlı programda, iki ruhsatlı silahı yüzlerce de mermisi olduğundan dem vuran Bulut, “Ben ölmeden, beni vurmadan, ben asılmadan bu ülkenini seçilmiş cumhurbaşkanına kimse elini süremez” diye konuştu.

‘Milyonlar şehit olmadan cumuhurbaşkanı şehit olmaz’

Bunu ‘Yiğit Bulut’ olarak söylemediğini, kendisi gibi milyonlarca vatandaş olduğunu savunan Bulut, şöyle devam etti: “Bırakın öyle gazeteden sana sesleniyorum diye mektup yazmak, bırakın aşağılamak, bırakın hakaret etmek, bırakın yurt dışında pazarlık yapmak, 2023 Türkiyesi’ne inanan milyonlar şehit olmadan cumuhurbaşkanı şehit olmaz.”

Bulut, “Varsa cesareti olan, varsa denemek isteyen hodri meydan!” sözleriyle TRT ekranlarından ‘meydan okudu’.