Yandaş medyadan 'Saray'a giden CHP'li' tartışmasında ortak manşet!

Yandaş medyadan 'Saray'a giden CHP'li' tartışmasında ortak manşet!
Yandaş Star, Güneş, Yeni Şafak ve Türkiye gazetelerinin 'Saray'a giden CHP'li' tartışmasında yaşanan son gelişmeleri aynı başlıkla gördü.

Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın 'Saray'a giden CHP'li' yazısı tartışılmaya devam ediyor.

Rahmi Turan önce 'Saray'a giden CHP'li Muharrem İnce' iddiasında bulundu daha sonra ise kaynağının Talat Atilla olduğunu açıkladı.

Talat Atilla da "Kaynağımın ismini söylemem söz konusu olamaz ama bir CHP’li… Kılıçdaroğlu’na bir şekilde haberin doğruluğunu onaylatınca içimde şüphe kalmadı"dedi.

Muharrem İnce de dün kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.Yandaş medya CHP içerisinde yaşanan 'Saray'a giden CHP'li tartışmasına balıklama daldı.Yandaş Star, Güneş, Yeni Şafak ve Türkiye gazetelerinin yaşanan gelişmeleri benzer başlıkla manşetlerine taşımaları dikkat çekti. 4 gazetenin benzer başlıkla çıkmaları akıllara 'talimatla ortak başlık' attılar iddiasını getirdi.

Yandaş Star, Güneş, Yeni Şafak ve Türkiye gazetelerinin yaşanan gelişmeleri benzer başlıkla manşetlerine taşımaları dikkat çekti. 4 gazetenin benzer başlıkla çıkmaları akıllara 'talimatla ortak başlık' attılar iddiasını getirdi.

101.jpg

102.jpg

103.jpg

 

Etiketler :