Volkan Demirel'den Christian Atsu paylaşımı! Ondan kalan son armağan

Volkan Demirel'den Christian Atsu paylaşımı! Ondan kalan son armağan
6 Şubat depremlerinde Hatayspor'un futbolcusu Christian Atsu da hayatını kaybetti. Teknik Direktör Volkan Demirel, takımına galibiyek golünü getiren Atsu için duygulandıran bir paylaşım yaptı.

Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel, 1 sene önce yaşanan deprem faciasında hayatını kaybeden futbolcu Christian Atsu için duygulandıran bir paylaşımda bulundu.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin üzerinden tam 1 yıl geçti, tam 11 kent etkilendi, 50 binden fazla canımız gitti.

volkan-demirel-atsu2.jpg

Christian Atsu, depremden saatler önce Hatayspor – Kasımpaşa maçında takımına galibiyeti getiren golü atmıştı.

Türkiye’yi yasa boğan depremin yıl dönümünde Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, enkaz altında kalarak hayatını kaybeden eski oyuncusu Christian Atsu için bir paylaşımda bulundu.

volkan-demirel-atsu1.jpg

Volkan Demirel, Christian Atsu için şunları yazdı:

"Atsu'nun attığı bu gol, ondan kalan son armağan. Depremden hemen önce gelen bu gol, saf mutluluk ve umudu temsil ediyor. Ama sonrasında yaşanan deprem, Atsu'yu, Taner hocamızı ve birçok sevdiğimizi bizden götürdü. Şimdi, onların aramızdan ayrılışlarının, Hatay'ın ve 10 ilimizin yaşadığı büyük acının bir yılı geçti. Büyük bir sevgi ve rahmetle anıyoruz."

CHRİSTİAN ATSU KİMDİR?

Christian Atsu, 10 Ocak 1992 doğumlu, forvet bölgesinde görev yapmış Ganalı milli futbolcuydu. Son olarak Süper Lig takımlarından Hatayspor'da forma giymişti.

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkımlara neden olan merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 şiddetli depremde Hatay'da enkaz altında kalan Atsu'nun, 18 Şubat 2023 tarihinde hayatını kaybettiği açıklandı.

Etiketler :