Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı: Yasak bize yarım saat önce bildirildi

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı: Yasak bize yarım saat önce bildirildi
Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, İçişleri Bakanlığının sokağa çıkma yasağı uygulanacağını kendilerine yarım saat önce bildirildiğini açıkladı.

Jurnal Türkiye’ye konuşan Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, İçişleri Bakanlığının sokağa çıkma yasağını kendilerine açıklamadan yarım saat önce bildirdiğini söyledi. Kendilerinin de bu doğrultuda meslektaşlarını bilgilendirdiğini ekledi.​​

Balcı, NTV canlı yayınında yaptığı açıklamada ise, "Fırınların önünde vatandaşlarımız varsa beklememelerini öneriyoruz. Yasaktan yarım saat önce haberdar olmamıza rağmen üretimde bir sıkıntı yaşamıyoruz" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün Bilim Kurulu toplantısı sonrası sorulan sokağa çıkma yasağı sorusuna şu yanıtı vermişti:

"Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları konusunda vatandaşlarımızı uyardım. Bu dönemde ne kadar hareketli bir ortama girilmez ise, kendi kendine izolasyon ne kadar çoğalır ise başarı oranımız o derece artmış olur. Önümüzdeki hafta bu tablonun seyrini göreceğiz. Ona göre sıkı tedbir konusunda tekrar düşünülür."

Etiketler :