Turkcell'in Tepe Yönetiminde 'Deprem'... Yönetime Yeni AKP'liler Geldi

Turkcell'in Tepe Yönetiminde 'Deprem'... Yönetime Yeni AKP'liler Geldi
Turkcell CEO'su Murat Erkan'ın görevinden ayrılmasından sonra, şirketin tepe yönetiminde önemli değişiklikler oldu. Şirketin yeni Yönetim Kurulu Başkanı, Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü Şenol Kazancı oldu. Turkcell yöneticisi Bülent Aksu ise dev şirketin genel müdürü oldu. AKP'li Ayşe Nur Bahçekapılı da şirketin yönetimine girdi.

Erdoğan'ın dün görevine son verdiği başdanışmanı AK Partili eski vekil Ayşe Nur Bahçekapılı Turkcell'de yönetim kurulu üyesi oldu.

AKP'de görevini tamamlayan Turkcell'de yeni görevine devam ediyor. Turkcell'e iktidara yakınlığıyla bilinen üst düzey atamalar yapıldı.

Birçok ayrılığın yaşandığı AKP'de ayrılan isimlerden bazılarının Turkcell'de işe başlamaları dikkatlerden kaçmadı.

YENİ CEO BÜLENT AKSU OLDU

Hisselerinin bir bölümü halka açık olan 2.2 milyar TL sermaeyeli Turkcell AŞ'nin tepe yönetimi ile ilgili önemli değişiklikler oldu. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre, yönetim kurulu üyesi Şenol Kazancı, şirketin yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aksu ise, Turkcell'in yeni CEO'su oldu.

ceo.jpg
Bülent Aksu, şirketin yeni CEO'su oldu.

ESKİ AKP'Lİ VEKİL DE YÖNETİME GİRDİ

Bülent Aksu'dan boşalan yönetitim kurulu üyeliğine ise eski AKP Milletvekili Ayşe Nur Bahçekaplı getirildi. Öte yandan, AKP eski milletvekili Afif Demirkıran da halen Turkcell Yönetim Kurulu üyesi konumunda. Bu arada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanı iken görevine son verilen isimler arasında Bahçekapılı da yer almıştı.

akp.jpg
AKP eski milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı da Turkcell'in yönetimine girdi.
senol.jpg
AA Genel Müdürü olarak da görev yapan Şenol Kazancı, artık Turkcell'in Yönetim Kurulu Başkanı.

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :