TOKİ İstanbul kura çekilişi ne zaman? TOKİ çekişili hangi tarihte yapılacak? TOKİ İstanbul çekilişi listesi

TOKİ İstanbul kura çekilişi ne zaman? TOKİ çekişili hangi tarihte yapılacak? TOKİ İstanbul çekilişi listesi
İstanbul'da yapılması beklenen TOKİ konutları kura tarihi için geri sayım başladı. 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler nedeniyle çekilişin ertelenip ertelenmeyeceği ile ilgili sorular artmaya başladı. TOKİ İstanbul çekilişi ertelendi mi? TOKİ İstanbul kura çekimi 2023 ne zaman, hangi tarihte yapılacak?

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından birçok faaliyet ve uygulama durduruldu. TOKİ İstanbul çekiliş tarihi 2023 yılında en çok merak edilen konular arasına girdi. Geçen hafta TOKİ İstanbul Avrupa Yakası çekilişi listesi yayınlandı. Gerekli Gerekli kriterleri sağlayan kişileri TOKİ başvurusu kabul edildi, sağlamayanlarınki ise reddedildi.

TOKİ İstanbul çekilişi kabul edilenler ve iptal edilenler listesi

İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla ve Silivri ilçelerinde yapılacak TOKİ konutları için çekilişe katılacak ve katılmayacak kişilerin listesi yayınlandı. TOKİ’nin istediği şartları oluşturan kişiler de Engelli, Emekli, Genç, Diğer (Normal), Şehit Yakını, Terör Malulü ve Gazi kategorisinden çekilişe katılabiliyor. İşte kabul edilenler ve reddedilenler...

TOKİ İstanbul kura çekilişi 2023 ne zaman yapılacak?

TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre kura çekilişleri ikinci bir açıklamaya kadar ertelendi. İçerisinde İstanbul’un da bulunduğu toplam 250 bin konutun çekilişlerinin ne zaman devam edeceği henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili güncel açıklamalar haberimiz içerisine eklenecektir.

TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER LİSTESİ 2023 İÇİN TIKLAYIN
TOKİ BAŞVURUSU REDDEDİLENLER LİSTESİ 2023 İÇİN TIKLAYIN