Tartışılan İsmin En Net Fotoğraf Karesine Halktv.com.tr Ulaştı

Tartışılan İsmin En Net Fotoğraf Karesine Halktv.com.tr Ulaştı
Motokurye Yunus Emre Göçer’in (38) ölümüne neden olmakla suçlanan Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Muhammed Hasan Şeyh Muhammed’in (40) şimdiye kadarki en net fotoğrafına Halktv.com.tr ulaştı. Öğrenci olduğunu beyan eden Muhammed’in, Ataşehir’daki lüks bir sitede yaşadığı anlaşıldı. GSM hattı açık olduğu anlaşılan Muhammed, yaptığımız aramalara ise yanıt vermedi.

Uluslararası bir ‘krize’ dönüşen ölümlü kaza geçen 30 Kasım günü yaşandı. Konsolosluk aracı kullanan Muhammed Hasan Şeyh Muhammed’in, çarptığı Yunus Emre Göçer, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olaydan sonra serbest kalan Muhammed ise Türkiye’den ayrıldı.

TARTIŞILAN İSMİN EN NET KARESİ

Tartışmaların odağındaki Muhammed Hasan Şeyh Muhammed’in bugüne kadarki en net fotoğraf karesine ise Halktv.com.tr ulaştı. Kaza sonrası tutulan tutanağa göre Muhammed, lisans eğitimi aldığını beyan etti.

Muhammed, yaşadığı konutun ise Ataşehir’de bulunan Varyap Meridian projesinde olduğunu bildirdi. Muhammed’in dosyada yer alan GSM hattı ise halen aktif. Muhammed, yaptığımız aramalara ise yanıt vermedi.

whatsapp-image-2023-12-14-at-17-20-54.jpeg
Muhammed Hasan Şeyh Muhammed, öğrenci olduğunu beyan etti.

DÖNDÜĞÜ GİBİ GÖZALTINA ALINIR

Öte yandan, konuya yakın bir kaynak Dubai’de olduğu belirtilen Muhammed Hasan Şeyh Muhammed’in İstanbul’a dönmesini beklediklerini kaydetti.

Muhammed’in İstanbul’a gelmesi ile birlikte işleyecek sürecin ise şöyle olması bekleniyor: "Hakkında yakalama kararı bulunduğu için havalimanı girişinde gözaltına alınır. Soruşturmayı yürüten savcıya ifade için adliyeye sevki sağlanan Muhammed, ya doğrudan savcılık sorgusu sonrası salıverilir veya tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilir."

whatsapp-image-2023-12-14-at-17-23-54.jpegMuhammed, Ataşehir'deki bu adreste yaşadığını kaydetti.

BABA: ‘TESLİM OLMASINI TAVSİYE ETTİM’

Bu arada Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ise oğlunun durumu ile ilgili AP’ye yaptığı açıklamada “Hâlâ ülkeyle bağlantısı var. Ve geri dönüp mahkemeye teslim olması için kendisiyle konuşuyorum" diye konuştu.