Şulemsi, Tövbe Edip Alkolü Bırakan Çalışanlarına Altın Verdi!

Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın gösteriş merakı cezaevinde bitti. Haklarındaki yargı süreci merakla izleniyor. Fenomen çiftin ardından gözler diğer fenomenlerde. Sosyal medyada gösterişli hayatını sergileyen Şulemsi'nin yeni bir videosu ortaya çıktı...

Dilan Polat ve Engin Polat'ın kara para aklama iddialarıyla tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrildi. Polat'ın arkadaşlarından Şule Kayatürk, Sulemsi adıyla tanınıyor. Kayatürk’ün 26 yaşında sahip olduğu servet ise dudak uçuklatıyor.

b.jpg

Tüm gözler bir anda Şulemsi adıyla bilinen Şule Kayatürk ve eşi Yasin Türk'e çevrildi. Tıpkı Dilan Polat gibi güzellik merkezi sahibi olan Şulemsi'nin geçmişten bugüne yaşadığı değişim de gündem oldu.

a.jpg

Lüks paylaşımlarıyla dikkat çeken Şulemsi, tüm bu iddiaların ardından “Ben her şeyimle dikkat ediyorum ticaretime. Olur da bir açığım varsa bilmeden, devletime kurban olsun” açıklamasıyla dikkat çekmişti.

d.jpg

Şule Kayatürk'ün geçtiğimiz yıllardaki bir videosu yeniden gündem oldu. Paylaştığı videoda Şulemsi, yanında çalışan ve alkole tövbe eden kişilere altın vereceğini söylüyor.

g-001.jpg

Videoda Şulemsi'nin çalışanları, yapılan anonsun ardından odasına geliyor ve Şulemsi de çalışanlarının yakasına bir bir altınlarını takıyor.