Sözünü tutmayan başkana tepki: Hurdacılar ve belediye başkanı giremez

Sözünü tutmayan başkana tepki: Hurdacılar ve belediye başkanı giremez
Trabzon'da Arsin ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy'un seçim döneminde mahalleliye verdiği yol sözünü tutması tepkilere neden oldu.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Arsin ilçesinin Çubuklu Mahallesini ziyaret eden AKP adayı Muhammet Sait Gürsoy, mahallelinin bozuk olan ve bazı kısımları heyelanla çöken yollarının yapılmasını isteğini olumlu karşıladı. Ancak seçimi kazanan Gürsoy aradan geçen zaman içerisinde mahallenin yollarını yapmadı. Belediye başkanına tepki gösteren köylüler bir pankart hazırlayıp mahalle girişine astı.

Hurdacılar ve belediye başkanı giremez

Arsin Belediyesi’nden hizmet alamadıklarını ve Belediye Başkanı Gürsoy’un kendilerine verdiği sözü yerine getirmediğini belirten vatandaşlar, “Hurdacılar ve belediye başkanı giremez” yazılı pankartı mahallenin girişine astı.

Pankart fotoğraflarını mahalleye ait sosyal medya hesabında paylaşan Fatih Akay, “Bizim kimseyi hedef aldığımız yok. Verdiğimiz oyların karşılığını bekliyoruz. Mahallede okul yok, bakkal yok, sağlık ocağı yok, çay ocağı yok, ulaşım yok, muhtar yok belediye başkanımız yok, haliyle hizmet de yok. Seçim olduğunda kapımızdan kalkmayanlar, gerek muhtar adayları gerek başkan adayları bunun bir bedeli olacak ve söz sahibi olacağımız gün gelecek elbet” dedi.