Rabia Naz'ın 'şüpheli' ölümünde önemli gelişme: Kıyafetinde lastik izi tespit edildi

Rabia Naz'ın 'şüpheli' ölümünde önemli gelişme: Kıyafetinde lastik izi tespit edildi
Giresun'un Eynesil ilçesinde şüpheli bir biçimde ölen Rabia Naz'ın kıyafetlerinde lastik izi tespit edildi. Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan ise belgeleri paylaşarak, "Şimdi bana bunu açıklayın yetkililer" diye isyan etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Rabia Naz Vatan’ın şüpheli ölümüne ilişkin, “Adli tıp karar vermiş, ‘düşmedir’ diyor, mülkiye müfettişi ‘düşmedir’ diyor. Mahkeme sonuçlanacak. Babanın iddia etiği hiçbir bulgu ile karşı karşıya gelmedik” demişti.

Baba Şaban Vatan belgeleri kamuoyu ile paylaştı. Ankara Kriminal Polis Laboratuvarı, görüntü iyileştirme programı kullanarak okul giysisi ile pantolonda lastik izi tespit etti.

İşte Rabia Naz’ın üzerinde araç izine rastlandığını gösteren belgeler:

Şüpheli bir şekilde ölen Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan “Sabahlara kadar 7 klasörlük dosyaları inceliyorum. Nihayet ortaya çıktı” dedi.

Raban Vatan’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Şimdi bana bunu açıklayın yetkililer Giresun başsavcısı Abdurrahim Alan. Dosyanın savcısı Emine ve müfettişler. Resmen elbisede araç izine rastlanmış. Ve elbise temizlenmiş olmasına rağmen izine rastlanmış . Hani araçla hiçbir olasılık dahi yoktu. Araç deyince inkar başlıyordu. Derhal elbiseyi temizleyeni bulun emniyetten o kişiyi ortaya getirin . Önceden tozlar varken nasıl yok oldu."

Etiketler :