Nothing Phone geri sayımda!

Nothing Phone geri sayımda!
Nothing’ın ilk akıllı telefonu geçen yıl Temmuz ayında benzersiz tasarımı ve gayet iyi özellikleriyle piyasaya çıktı. Nothing Phone (1) adı verilen bu telefon, tüketiciler tarafından genellikle iyi karşılandı ve orta segmentte güvenilir bir seçenek olarak kabul edildi.

Nothing Phone (2) de şu anda geliştiriliyor ve detayları ortaya çıkmaya başladı. Son gelişmelere göreyse, telefonun seri üretim aşamasına girdiği ortaya çıktı.

Tanınmış sızıntı kaynağı Mukul Sharma, Nothing’in muhtemelen Nothing Phone (2) olan yeni bir akıllı telefonun seri üretimine başladığını iddia ediyor. Markanın ayrıca NT02 model numaralı bir lityum-iyon pil ürettiği bildiriliyor. Sharma, her iki ürün için de sertifikasyon testlerinin zaten yapıldığını söylüyor.

Bu cihazla ilgili 120Hz AMOLED ekran, 12GB RAM bellek, 256GB depolama, 5000mAh batarya daha önce sızdırılmıştı. Carl Pei sonbahar dönemine doğru yeni akıllı telefonun piyasada olacağını belirtti. Diğer taraftan ay içerisinde Nothing markası bir lansman daha yapacak ve yeni bir ürün duyurulacak.