Musab Turan'ın babası Ali Seydi Turan: Tasvip etmiyorum

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye sorduğu soruyla gündeme oturan Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan'ın babası Twitter hesabından açıklama yaptı. Baba Turan, "Tasvip etmiyorum" dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla ilgili sorduğu sorunun ardından Anadolu Ajansı'ndaki işine son verilen Musab Turan ile ilgili babası da bir açıklama yaptı.

Anadolu Ajansı'nın kararının ardından sosyal medyadan videolu açıklama yapan Musab Turan’ın babası Ali Seydi Turan da bir açıklamada bulundu. Twitter hesabından açıklama yapan Turan şunları söyledi:

“21.05.2020 tarihli ulusal basında haber programlarında adı geçen Musab Turan'ın babası olarak sorulan soruyu ve soru şeklini tasvip etmediğimi kamuoyuna deklare ediyorum. AK Parti’nin kuruluşundan bugüne gururla bu davanın neferi oldum."
"Parti teşkilatımın her kademesinde bulundum. Duruşumda bir milim sapma olmamıştır. Oğlumun Türkiye kamuoyunu meşgul etmesinden dolayı rahatsız olduğumu beyan eder, saygılarımı sunarım”

 

Etiketler :