Mersin'de 3 Kişilik Aileyi Öldüren Zanlı Cezaevinde İntihar Etti

Mersin'de 5 Nisan'da üç kişilik aileyi yakarak öldüren cinayet zanlısı H.E., Akdeniz ilçesindeki Mersin E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda intihar etti.

H.E., 5 Nisan'da İlemin Mahallesi'nde Nurgül Kaya (33) ve oğlu Emrullah Kaya'yı (13) eterle bayıltıp, Nurgül Kaya'nın parmağındaki altın yüzüğü çaldıktan sonra evi ateşe vermişti. Baba Neşet Kaya'yı da bıçakladıktan sonra otomobilini yakan H.E., 7 Nisan'da tutuklanmıştı.

Mersin'deki İlemin Mahallesi'nde yaşanan trajik olayda, Nurgül Kaya (33), oğlu Emrullah Kaya (13) ve baba Neşet Kaya'nın (40) hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan cinayetin zanlısı olarak tutuklanan H.E. (35), cezaevinde intihar etti. Zanlının, kıyafetlerini kesip bağlayarak kendini asarak yaşamına son verdiği belirtiliyor.

Olayın detaylarına göre, İlemin Mahallesi'nde Neşet Kaya'ya ait evden çıkan yangını fark eden komşular, durumu jandarma ve itfaiyeye bildirdi. Yangın söndürme ekipleri, evde Nurgül Kaya ve oğlu Emrullah Kaya'nın yanmış cesetlerini buldu. Yaklaşık yarım saat sonra ise İlemin-Erdemli kara yolunda Neşet Kaya'ya ait araçta bir yangın daha çıktı ve Neşet Kaya'nın cesedi bulundu.

Olayla ilgili yapılan soruşturma sonucunda, H.E. isimli şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin, eve girerek Nurgül Kaya ve oğlunu bayılttıktan sonra altın yüzüğü çalıp evi ateşe verdiği ve Neşet Kaya'yı bıçakladığı belirlendi.