Melih Gökçek, Gökhan Özoğuz'u hedef aldı

Melih Gökçek, Gökhan Özoğuz'u hedef aldı
Müzisyen Gökhan Özoğuz, ‘yalan’ haberlerle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın hedef alınmasına tepki gösterdi. Melih Gökçek ise Twitter'dan "Söylediğini ispat eden şerefli, edemeyen şerefsizdir" diye yazdı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden el çektirilen Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a ilişkin öne sürdüğü bir iddiaya ilişkin kendisini eleştiren müzisyen Gökhan Özoğuz'u hedef aldı.

Gökçek, Özoğuz'a, "Söylediğini ispat eden şerefli, edemeyen şerefsizdir" sözleriyle yanıt verdi.

İstifa ettirilen AKP'li eski Ankara Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek, Tarihi Hacı Bayram-ı Veli Camisi'nde bir klip çekimi için drift yapan bir motorsiklet ile video paylaşarak halefi Mansu Yavaş'ı, "Yılın skandalı... Mansur Yavaş’ın yakın adamlarından Alper Kaya, kent konseyinin ve basın müşaviri Volkan Gültekin’in talimatı ile Hacı Bayram-I Veli hazretlerinin türbesi önünde şerefsizce motosikletle drift yaptı. Mansur Yavaş başka yer bulamadın mı? Tam CHP’li oldun..." sözleriyle hedef almıştı.

Daha sonra Alper Kaya isimli kişinin hem Osman Gökçek'in okul arkadaşı olduğu hem de Beyaz TV'de sunuculuk yaptığı ortaya çıktı. Söz konusu olay gün yüzüne çıkınca şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan "Yalan rüzgârla gemi yol almaz!" tepkisi geldi.

Özoğuz'un sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamayı alıntılayan Gökçek, "Söylediğini ispat eden şerefli, edemeyen şerefsizdir” sözleriyle cevap verdi.

Özoğuz, söz konusu iddia ile ilgili, "İşte bunun gibi sahte hareketler yapanlar olduğu için, kimsenin yapılan haberlere, sahte hayalet hesaplarla yalandan gündem olan başlığına ve o taraftan yapılan hiçbir şeye inancı ve güveni kalmadı. Yalan rüzgarla gemi yol almaz!" ifadelerini kullanmıştı.