Mecliste mangal keyfi: Milletvekilleri için 1 ton hamsi getirildi!

Mecliste mangal keyfi: Milletvekilleri için 1 ton hamsi getirildi!
Mecliste mangal keyfi... Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin bahçesinde mangallar yakıldı! Bir tondan fazla hamsi milletvekilleri için pişirildi... Milletvekili başına 2 kilo hamsi düşüyor!AKP'Lİ MİLLETVEKİLİ GETİRTTİAKP'li Samsun...

Mecliste mangal keyfi... Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin bahçesinde mangallar yakıldı! Bir tondan fazla hamsi milletvekilleri için pişirildi... Milletvekili başına 2 kilo hamsi düşüyor!

AKP'Lİ MİLLETVEKİLİ GETİRTTİ

AKP'li Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, milletvekilleri için 1 tonun üzerinde hamsi getirdi. Hamsiler için meclisin iktidar kulisinin bahçesinde mangallar yakıldı.

Bütçe görüşmelerinin yapıldığı Meclis’in yemek arası vereceği akşam saatlerinde ızgara hamsiler milletvekillerine verilecek.

AKP'li Köktaş "1 tonun üzerinde temizlenmiş hamsiyi Samsun’dan bugün için kamyonla kutularda getirdik" dedi.

MECLiSTE MANGAL KEYFİ

Hamsilerin pişirilmesi için TBMM ana binasının iktidar kulisi tarafında çok sayıda mangallar kuruldu. Akşam saatlerine doğru yakılan mangallarda hamsiler pişirilmeye başlandı. Hamsilerin bütün milletvekillerine dağıtılacağı göz önüne alınırsa, milletvekili başına 2 kilo hamsi düşüyor.

[caption id="attachment_268142" align="aligncenter" width="451"] TBMM'de bütçe görüşmelerinin son gününde bir ton hamsi ziyafeti verildi.[/caption]

Etiketler :