Kulis: Erdoğan ve Bahçeli görüşmesindeki 4 kritik başlık

Kulis: Erdoğan ve Bahçeli görüşmesindeki 4 kritik başlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün MHP lideri Devlet Bahçeli'ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Kulis haberine göre görüşmede 4 kritik başlık masaya yatırıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret etti. Görüşme yaklaşık bir saat sürdü.

Hürriyet'ten Erdinç Çelikkan'ın haberine göre, görüşmede ekonomi, enflasyonun düşürülmesine dönük adımlar, dövizdeki dalgalanmaya karşı önlemler ve önümüzdeki dönemde atılacak muhtemel adımlarla ilgili Erdoğan ve Bahçeli'nin görüş alışverişinde bulunduğu kaydedildi.

Siyasi Partiler Kanunu ve Seçim Kanunu da görüşmenin bir diğer önemli başlığı oldu. Seçim barajının yüzde 7’ye düşürülmesini öngören çalışmalarla ilgili de son değerlendirmeler yapıldı. AKP ve MHP’nin üzerinde çalıştığı yeni Anayasa taslağının da görüşmede ana hatlarıyla gündeme geldiği öğrenildi. Erdoğan, taslağı olgunlaşınca Bahçeli ile paylaşacağını açıklamıştı.

Erdoğan'dan Bahçeli'ye doğum günü hediyesi

Görüşmeyle ilgili Cumhurbaşkanlığı’ndan fotoğraf paylaşılırken açıklama yapılmadı. Erdoğan, görüşmede Bahçeli’ye doğum günü hediyesi olarak altın varaklı çerçevede Cumhurbaşkanlığı forslu kurdeleyle süslenen, Bahçeli’nin okul yıllarına ait öğrenci kütük defteri nüshasını hediye etti.

Masada 4 kritik başlık vardı