Kameralar önünde sır ölüm: Büşra'ya kim çarptı?

Kameralar önünde sır ölüm: Büşra'ya kim çarptı?
Antalya'da 20 yaşındaki Büşra Köle'nin hayatını kaybettiği kazada yapılan araştırmalarda kazaya üçüncü bir aracın daha karıştığı ortaya çıktı. Büşra'ya asıl öldürücü darbenin o araçtan verildiği iddia edildi

Antalya'nın Alanya ilçesinde iki otomobil ve motosikletin karıştığı kazada yaşamını yitiren 20 yaşındaki Büşra Köle’nin ölümüne üçüncü aracın neden olduğu iddia edildi. Kaza geçen sene meydana gelmişti.

Kazada Erkan B'nin kullandığı motosiklet, kontrolden çıkarak art arda iki otomobile çarptı. Motosikletlinin arkasında oturan 20 yaşındaki eczacı Büşra Köle hayatını kaybetti. Güvenlik kameralarının izlenmesi sonucunda kazaya beyaz renkli bir otomobilin daha karıştığı belirlendi. 

Plakası, ışık yansıması nedeniyle görünmeyen aracın sahibi henüz ortaya çıkmadı. Büşra'nın babası Osman Köle, kızının asıl öldürücü darbeyi bu araçtan aldığını öne sürdü. "Bu olayın peşini bırakmıyorum" diyen baba "Belki bir gören, duyan olur, bir dostumuz, akrabamız görür bize haber eder diye başvurduk. İcap eden her yere gideceğim, her türlü yetkilinin yanına gideceğim" ifadelerini kullandı. 

Etiketler :