İşte tam listesi: CHP’de belediye başkan adayları belli oldu!

İşte tam listesi: CHP’de belediye başkan adayları belli oldu!
CHP Milletvekili Ahmet Akın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu

CHP Milletvekili Ahmet Akın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Yalova, Burdur ve Giresun'da mevcut belediye başkanları yeniden aday gösterilirken Ankara'da ise Çankaya Belediye Başkanlığına Alper Taşdelen, Yenimahalle Belediye Başakanlığına Fethi Yaşar aday gösterildi

Balıkesir’de uzun zamandır beklenen ‘CHP’nin adayı kim olacak’ sorusu cevap buldu. Parti Meclisi toplantısının ardından yapılan açıklama ile CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday oldu.

Adaylığı ile ilgili İlk değerlendirmesini yapan Akın, “İnsanları ayrıştırmadan, 1 milyonu aşkın nüfusu ile Türkiye’yi doyuran il Balıkesir için çalışacağız. Köylüsü, çiftçisi, etçisi, sütçüsü, emeklisi, esnafı ile herkesi kucaklıyorum. Onlar kazansın, onların yüzü gülsün diye adayım. Projelerimiz hazır, yakında hepsini vatandaşlarımız ile paylaşacağız. Milletvekili olurken de söyledim ‘Balıkesir benim ailem.’ Artık kaybetmek yok, kazanan bir Balıkesir için çalışacağız” dedi.

Yalova'da Vefa Salman, Burdur'da Ali Orkun Ercengiz ve Giresun'da Kerim Aksu yeniden aday gösterilirken Ankara'da ise Çankaya Belediye Başkanlığına Alper Taşdelen, Yenimahalle Belediye Başakanlığına Fethi Yaşar aday gösterildi.

İşte CHP'nin aday listesi..

Etiketler :