Gizemli kişi iki mahallenin bütün veresiye defterlerini kapattı

Gizemli kişi iki mahallenin bütün veresiye defterlerini kapattı
Bursa'da Ramazan ayı ile birlikte güzel bir dayanışma örneği ortaya çıktı. Gizemli bir hayırsever Ramazanı şerifin ilk günü iki mahalledeki tüm bakkalların ve eczanelerin veresiye defterlerini kapattı.

Osmangazi ilçesi Alemdar ve Soğanlı Mahallesi'nde ortaya çıkan gizemli bir hayırsever, tüm bakkal ve eczaneleri ziyaret ederek veresiye defterlerini istedi. Gizemli kişi, durumu kötü olup borcunu ödeyemeyen ailelerin tüm borçlarını kapatıp ismini söylemeden ortadan kayboldu.

Borçlarının ödendiğini duyunca çok mutlu olduklarını ifade eden aileler, "Bir hayırsever gelip bizim eczane ve bakkal borçlarımızı kapatmış, Allah ondan razı olsun. Böyle hayırseverler çoğalsın inşallah" şeklinde konuştular
Herkesin bu gizemli hayırseveri konuştuğunu belirten Alemdar Mahalle Muhtarı Abdullah Akay, "Mahallemizde bir hayırsever ortaya çıkıp bakkal ve eczanelerdeki tüm veresiye defterlerini kapatmış, biz mahalleli olarak çok memnun olduk. Allah böyle hayır sahiplerinin sayısını arttırsın inşallah" diye konuştu.

Etiketler :