Fatih Tezcan: Çok kan dökülecek

Fatih Tezcan: Çok kan dökülecek
Fatih Tezcan, "Sedat Peker ile görüştüm" itirafının ardından Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalına katıldı. Özdemir'in "Bunu yapma gerekçeniz ne?" sorusuna "Çok kan dökülecek" yanıtını veren Tezcan, "Size ne?" sorusuna İngilizce yanıt verdi.

Fatih Tezcan, "Sedat Peker ile görüştüm" itirafının ardından gazeteci Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalına katıldı. Özdemir yayının sonuna doğru Tezcan'a "Siz şuan da aranan, Türkiye'ye yönelik çeşitli videolar dolduran Sedat Peker'le görüşüyorsunuz videolar yayınlandıktan sonra zaten önceden tanışıyorsunuz birçok AK Partili gibi..." dedi. Bunun üzerine Tezcan, "Videolar yayınlandıktan sonra değil, Süleyman Soylu Bey'e o hakaretleri etmeden önce 'Pelikan işin içinde yok' demek için" yanıtını verdi. Özdemir'in "Bunu yapma gerekçeniz ne?" sorusuna "Çok kan dökülecek" diyen Fatih Tezcan, "Size ne?" sorusuna ise İngilizce yanıt verdi. Tezcan "Bize ne mi? Aaa I'm sorry, My name is... 'Bize ne mi?' Ben Fatih Tezcan 15 Temmuz gecesi silahıyla beraber sokağa çıkan gazeteci, dünyada örneği yok" dedi. 

Peker ile fotoğrafını yayınladı

Peker’in görüştüğü isimlerle görüntü kayıtlarını peş peşe yayınlamasının ardından Tezcan, Sedat Peker ile görüştüğünü açıklamışt. Tezcan, yaptığı canlı yayınla bu isimlerden biri olduğunu söyleyerek Peker'le "Fitneyi engellemek için" görüştüğünü savundu.

İşte o açıklama;

"Sedat Peker herhalde birinci videoyu çekmişti. Ben onlara görüntülü görüştüm. 'Pelikan ile alakası yok" diyor, Anlattığım görüşme var ya onları yaptım ben. Üçüncü videoda benden bahsediyor. Ben herkesle görüşürüm, gazeteciyim ben. Hain olmadığına inandığım herkesle görüşürüm. O zaman Sedat Peker’le görüştüm, evet videolardan önceydi. Fitneyi engellemek için görüştüm."

whatsapp-image-2021-05-26-at-16-32-49.jpeg

 

 

Etiketler :