Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine süpriz transfer

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine süpriz transfer
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine yeni bir isim daha dahil oldu. Genç oyuncu Büşra Cebe EDHO kadrosuna katıldı. Büşra Cebe son olarak TRT Okul'da televizyon dergisi adlı hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan programın sunuculuğu yapıyordu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine süpriz transfer

Oyuncu Büşra Cebe, başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dahil oldu. Büşra Cebe, EDHO’da kimliksiz bir ajanı canlandıracak.

DİZİDE OLMAKTAN ÇOK MUTLU

Reytinglerde büyük başarı yakalayan diziye dahil olmaktan çok mutlu olduğunu belirten oyuncu, “Mükemmel bir kadro ile çalışma fırsatı yakaladım. Böylesine güzel bir bütünün parçası olmaktan inanılmaz mutlu ve gururluyum. Siz gerekenleri yaparsanız başarı mutlaka yolunuza açılan bir kapı olacaktır” dedi.

BÜŞRA CEBE KİMDİR?

Meslek hayatına sunucu olarak başlayan Büşra Cebe Gazi Üniversitesi İletişin Fakültesi’nde Gazetecilik bölümünden mezun olmuştur. BELTEK diksiyon-sunuculuk-spikerlik kursunu 18 yaşında 1. likle tamamlama başarısı gösteren Cebe ardından TRT Belgesel kanalında Fuar Zamanı isimli programı sunmaya başlamıştır. Bu programla ekranla tanışan güzel spiker ekonomi eğitimlerinden sonra uluslararası fuarlarda Türkiye'nin ileri gelen birçok işadamıyla sayısız röportaj yapmıştır.

Birçok önemli isimden ders alan Büşra Cebe İngiltere de 6 aylık iletişim koçluğu eğitimi görerek sertifika sahibi oldu. On ayrı kompozisyon ve şiir yarışmalarında Türkiye birinciliği alarak sunuculuk unvanının yanına yazarlık unvanını da eklemiştir. En son yer aldığı proje TRT Okulda televizyon dergisi adlı hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan programın sunuculuğudur. Genç yaşına rağmen TRT Okul kanalının kuşak programında başarılı canlı yayın performansı ve yüksek enerjisiyle tüm izleyicilerine kendini sevdirmiştir. Verdiği eğitimlerde yüksek enerjisi ve kitle motivasyon kabiliyetiyle sahnede aranan isimlerden biri haline gelmiştir.

Etiketler :