'Dur' ihtarına uymayan sürücüye binlerce lira ceza kesildi
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Melikgazi ilçesi Serkent Mahallesi’nde yapılan denetimlerde bir otomobil sürücüsü, ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçtı.
Yapılan çalışmalar sonucu şüphelinin B.İ. olduğu tespit edildi. 21 yaşındaki B.İ. ekiplerin takibi sonrası yakalandı.

Oğluna kesilen cezaya isyan etti: Aracı vermemek için kaputa oturdu!
455 BİN LİRA CEZA KESİLDİ
Yapılan kontrollerde, B.İ.'nin, sürücü belgesinin daimi olarak iptal olduğu, ‘Askeri kanuna muhalefet’ suçundan araması olduğu ve 0.84 promil alkollü olduğu tespit edildi.
Sürücüye, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddelerinden toplam 455 bin lira ceza kesildi. Aracı ise 60 gün trafikten menedildi. B.İ. hakkında, ‘Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak’ suçundan da adli işlem başlatıldığı belirtildi. (DHA)
