Coronavirüsten ölen Aytaç Yalman'ın doktoru ve koruması yoğun bakımda

Coronavirüsten ölen Aytaç Yalman'ın doktoru ve koruması yoğun bakımda
Coronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Kara Kuvvetleri eski Komutanı Emekli Orgeneral Aytaç Yalman’ın doktoru ve korumasında da coronavirüs tespit edildi. İki isim de yoğun bakımda tedavi görüyor.

Tedavi Gördüğü Sultan Abdülhamid Han Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde coronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Kara Kuvvetleri eski Komutanı Emekli Orgeneral Aytaç Yalman’ın eşinin ardından orduda görevli askeri hekimde ve korumasında da coronavirüs saptandı.

İkisi de yoğun bakımda

KRT TV'den Çağdaş Ulus'un haberine göre koronavirüs nedeniyle tedavi gören kadın doktorun, Aytaç Yalman’ın eşiyle birlikte Abdülhamid Han Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde tedavi gördüğü öğrenilirken doktorun Fenerbahçe Orduevi’nde görevli olduğu belirlendi. Aytaç Yalman’ın korumasının da koronavirüse yakalandığı ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü öğrenildi.

Yalman’ın 15 Mart'taki vefatı sonrası da ailesiyle yaşadığı Fenerbahçe Orduevinde koronavirüs önlemleri artırılmış Yalman’ın spor yaptığı Orduevindeki salona gidenlerin test yaptırmak için hastanelere başvurduğu öğrenilmişti

Etiketler :