CHP Esenyurt Seçim Startını Verdi

CHP Esenyurt Seçim Startını Verdi
CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, beraberindeki yöneticilerle yaptığı esnaf ziyaretinde seçim çalışmasını başlattıklarını söyledi.CHP Esenyurt İlçe Örgütü, 2019 yılındaki seçimler için çalışmalara başladı....

CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, beraberindeki yöneticilerle yaptığı esnaf ziyaretinde seçim çalışmasını başlattıklarını söyledi.

CHP Esenyurt İlçe Örgütü, 2019 yılındaki seçimler için çalışmalara başladı. Kongre ve kurultayların ardından yönetimlerini belirleyen CHP’nin daha güçlü ve dinamik bir kadroyla sahaya indiğini belirten CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, 3 yıl sonraki seçim için hergün sokakta olacaklarını, Esenyurtluların tümüne ulaşmak istediklerini söyledi. Gökmen, “CHP Esenyurt İlçe Örgütü olarak seçim startımızı bugünden veriyoruz. Esenyurt her alanda Türkiye’nin öncüsü olmuş ilçemizdir. İktidar ateşini de Esenyurt’tan yakacağız ve partimizi taçlandıracağız” dedi.

“AMPULÜ ESENYURT’TAN PATLATACAĞIZ”

Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Görkem Korkut, Kadın Kolları Başkanı ve mahalle temsilcilerinin de katıldığı ziyarette esnaftan gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını belirten CHP’li Başkan Gökmen, “Umutsuz kalmış Esenyurtluların bizi görünce gözlerinde geleceğe dair umut belirdiğine şahit olduk.

Buradan söylüyorum; her CHP’li yarın seçim varmış gibi çalışacak ve ampulü uyguladığımız yüksek akımla Esenyurt’tan patlatacağız. Yapacağımız çalışmalar neticesinde halkımızın sorunlarını dinleyecek, çözüm önerileri üretecek ve sorunları 2019’daki CHP iktidarında çözüme ulaştıracağız. Çalınmadık kapı, girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız” diye konuştu.

ETKİN MUHALEFET GELİYOR

Yanlış uygulamaları ile sık sık Türkiye gündemine oturan Esenyurt Belediyesi’nin AKP’li yönetimini de adım adım takip edeceklerini belirten CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, sözlerini şöyle sonlandırdı; “Esenyurt Belediye Meclisindeki CHP’li üyelerimizin her biri alanında uzman, kentimizin dokusunu bilen arkadaşlarımız.

Esenyurt’un yararına olan bütün uygulamaların yanında duracağımız gibi, kentimize zarar verecek kararların da karşısında duracak, AKP’li belediye yönetiminin her adımını takip ederek etkin bir muhalefet ağı geliştireceğiz. Yanlış olana gücümüz yettiğince haykıracak, protesto eylemleri gerçekleştirecek, halkımıza doğruyu anlatacağız. CHP’nin olduğu yerde umutsuzluk olmayacak”