Çankaya Kaldırıma Renk Katıyor

Çankaya Kaldırıma Renk Katıyor
Çankaya'da her sokağa yapılması planlanan renkli asfalt, 2015 sonuna kadar 215 bin metrekarelik alana uygulanacak.Çankaya Belediyesi, estetik görünüşü ve dayanıklılığıyla vatandaşların beğenisini kazanan renkli desenli asfalt...

Çankaya'da her sokağa yapılması planlanan renkli asfalt, 2015 sonuna kadar 215 bin metrekarelik alana uygulanacak.

Çankaya Belediyesi, estetik görünüşü ve dayanıklılığıyla vatandaşların beğenisini kazanan renkli desenli asfalt kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Asfalt sezonunun açıldığı Nisan ayından bu yana Çankaya sokaklarında 32 bin 100 metrekarelik renkli desenli asfalt kaldırım çalışması yapan Çankaya Belediyesi, estetik görünümü ve dayanıklılığı nedeniyle tercih edilen renkli desenli asfalt kaldırım uygulamasını ilçe geneline yaymaya devam ediyor.

Çankaya’yı beş bölgeye ayıran ve çalışmalarına ara vermeden devam eden ekipler, iki aylık sürede 20 sokak ve 8 bölgenin renkli kaldırım çalışmasını tamamlarken 12 sokağın da renkli desenli asfalt kaldırım uygulamasına geçmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, şimdiden geçen sene kullandığı 37 bin metrekarelik sayıya yaklaşmış oldu.

Bu yıl 32 mahalle ve 299 sokakta renkli desenli asfalt kaldırım çalışması yapmayı hedefleyen Çankaya Belediyesi bu süreçte Çankaya’da 215 bin metrekare renkli kaldırımı yapmayı planlıyor.