Binali Yıldırım, Kılıçdaroğlu gibi mutfağa girdi ama küçük tüple

Binali Yıldırım, Kılıçdaroğlu gibi mutfağa girdi ama küçük tüple
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun mutfakta halka seslenmesinin ardından AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'dan da mutfak atağı geldi. Yıldırım evinin mutfağında küçük tüple aşure yaparken çektirdiği fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinin mutfağından halka seslenmesi sonrası AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da kolları sıvadı. Evinin mutfağına giren Yıldırım, aşure tenceresini karıştırırken fotoğraf çektirdi.

Yıldırım, çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşırken aşureyi küçük mutfak tüpüyle yaptığı görüldü.

binali-yildirim-mutfak.jpegbinali-yildirim-mutfak-001.jpeg

Kılıçdaroğlu mutfaktan sesleniyordu

CHP lideri Kılıçdaroğlu, bir süredir evinin mutfağında halka sesleniyor ve iktidara geldiklerinde yapacaklarını anlatıyordu. Kılıçdaroğlu'nun evinin mütevaziliği ise her videosundan sonra sosyal medyada gündem oluyordu. Kılıçdaroğlu evinim mutfağında çektiği son videosunda gençlere seslenmiş ve onların sorunlarından bahsetmişti.

Gençlerin çok çalışmasına rağmen ikinci el bir araba dahi alamamasına ilişkin soruna da değinen Kılıçdaroğlu, kendileri iktidara gelmeden önce otomobil almama tavsiyesinde bulunmuştu. Kılıçdaroğlu "Birkaç ay araç almayı ertelerseniz, Bay Kemal olarak sözümdür, ikinci el parasına, sıfır araba aldıracağım size" demişti.

Sosyal medyada gündem oldu

Öte yandan Yıldırım'ın küçük tüple mutfakta aşure yapması sosyal medyada gündem oldu. Binali Yıldırım'ın fotoğrafının altına gelen yorumlardan bazıları şu şekilde:

1.jpg3.jpg4.jpg

5.jpg

Kaynak:halktv.com.tr