Başkanın acı günü

Başkanın acı günü
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu'nun, solunum yetmezliğinden 84 yaşında yaşamını yitiren babası Halil Kahyaoğlulları, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.Aydın Büyükşehir Belediye...

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu'nun, solunum yetmezliğinden 84 yaşında yaşamını yitiren babası Halil Kahyaoğlulları, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Nazilli'de yaşayan ve bir aydır solunum yetmezliği nedeniyle Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören babası Halil Kahyaoğlulları, dün (Cuma) saat 19.00 sıralarında, öldü. Kahyaoğlulları için bugün Efeler Mahallesi'ndeki Beycamisi'nde öğlen cenaze töreni düzenlendi. Törene, Aydın Valisi Erol Ayyıldız, CHP'li Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, CHP Genel Başkanı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı, Çerçioğlu ve Kahyaoğluları Aileleri'nin yakınları, Aydın milletvekili adayları ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Cenaze töreni öncesinde Başkan Çerçioğlu, eşi AYSO Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu ve ailesiyle birlikte taziyeleri kabul etti. Öğle namazına müteakip İl Müftüsü Ömer Kocaoğul tarafından kıldırılan namazının ardından Kahyaoğlulları'nın cenazesi Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi.