Bahadır Grammeşin Davası Başladı

Bahadır Grammeşin Davası Başladı
Kadıköy'de bir barda kadınlara yönelik tacizi engellemek isterken katledilen öğretmen Bahadır Grammeşin ölümüyle ilgili dava başladı.İstanbul Kadıköy’de 9 Mayıs 2015 günü kadınlara yönelik tacizi engellemek isterken bir...

Kadıköy'de bir barda kadınlara yönelik tacizi engellemek isterken katledilen öğretmen Bahadır Grammeşin ölümüyle ilgili dava başladı.

İstanbul Kadıköy’de 9 Mayıs 2015 günü kadınlara yönelik tacizi engellemek isterken bir çetenin saldırısıyla hayatını kaybeden Özgürlük ve Dayanışma Partisi ve Haziran Hareketi üyesi Öğretmen Bahadır Grammeşin cinayetine ilişkin davanın duruşması bugün başlıyor.

Anadolu 11. Ağır Ceza Mahkemesi’nde saat 10:00'da başlayacak davada Batı Yakası isimli mekânın sahibi Erkan Çınar için kasten öldürme, ruhsatsız silah bulundurma, kasten öldürmeye teşebbüs ve silahla tehdit suçlarından müebbet hapis isteniyor. Cemal Diri, Mert Nikelay, Murat Topraktepe ve Yahya Burak Ataç ise kasten öldürmeye yardım etme ve yaralama suçlarından yargılanıyor. Erkan Çınar, Murat Topraktepe, Yahya Burak Ataç ve Mert Nikelay dava kapsamında tutuklu bulunuyor.