AVM Deposunun Çatısı Çöktü: 2 Yaralı!

AVM Deposunun Çatısı Çöktü: 2 Yaralı!
İZMİR'de aralıklarla bir saat kadar süren sağanak yağmurda Çiğli'deki bir AVM'nin depo bölümünün çatısı çöktü.İZMİR'de sağanak yağış kent merkezi ve çevre ilçelerde yaşamı olumsuz etkiledi.Şemsiyesiz yakalanan İzmirliler...

İZMİR'de aralıklarla bir saat kadar süren sağanak yağmurda Çiğli'deki bir AVM'nin depo bölümünün çatısı çöktü.

İZMİR'de sağanak yağış kent merkezi ve çevre ilçelerde yaşamı olumsuz etkiledi.

Şemsiyesiz yakalanan İzmirliler ıslanırken, esnaf yağmur sularının işyerlerine girmemesi için mücadele verdi. Çiğli'deki bir AVM'nin depo çatısı çöktü, iki kişi panikle kaçarken yaralandı.

Öğleden sonra gök gürültüsünün ardından başlayan yağış, bazı yerlerde doluya dönüştü. Kent merkezinde yağışa hazırlıksız yakalanan İzmirliler zon anlar yaşadı. Yağmur suyu kanallarının tıkandığı bölgelerde İtfaiye Müdürlüğü pompaları devreye soktu.

Bornova Işıkkent ve Konak Boğaziçi'nde ise bu basan iki ev itfaiye tarafından boşaltıldı. Alsancak'ta esnaf işyerlerine su girmemesi için fırçalarla suyu logar ve yağmur suyu kanallarına yönlendirmeye çalıştı. Şemsiye satıcıları durumdan yararlandı. Yağmur altında zor durumda kalan vatandaşlara şemsiye sattı. Şemsiye almayanlar ise ıslanmamamak için başlarına poşet geçirdi.

Çamdibi Kamil Tunca Bulvarı'nda, yağan yağmurdan dolayı bazı dükkanları su bastı. Esnaf, çek çek ve süpürgelerle dükkan içerisindeki suları boşaltıp, yollarda tıkanan rögarları açtı. Vatandaşlar göle dönen caddenin karşısına geçmekte zorlandı.

AVM'NİN DEPO ÇATISI ÇÖKTÜ

Sağanağın şirddetlendiği saatlerde Çiğli bölgesinde fırtınanın hızı 75 kilometreyi buldu. Çiğli'de İzmir'in en büyük AVM'lerinden birinin depo bölümünün çatısı fırtına ve sağanağın arttığı sırada büyük bir gürültüyle çöktü. Bu sırada panik yaşandı. Korkuyla kaçmaya çalışan iki kişi düşerek hafif yaralandı. Bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi gönderildi. AVM'nin alışveriş yapılan bölümündeki İzmirliler de büyük korku yaşadı. İtfaiye ve belediye ekipleri çöken çatıyı kaldırıp altına baktı ve kimsenin bulunmadığını görünce rahat bir nefes aldı