Aşçılar kepçeleriyle müzik yaptı

Aşçılar kepçeleriyle müzik yaptı
BOLU'nun Mengen İlçesi'nde düzenlenen "1'inci Ulusal Aşçılık Kampı" nın gala gecesinde aşçılar kepçe, tabak, tencere kapakları gibi mutfak aletlerini birbirine vurarak müzik yaptılar. Aşçılar müzik yaparken doyasıya eğlendiler.Mengen...

BOLU'nun Mengen İlçesi'nde düzenlenen "1'inci Ulusal Aşçılık Kampı" nın gala gecesinde aşçılar kepçe, tabak, tencere kapakları gibi mutfak aletlerini birbirine vurarak müzik yaptılar. Aşçılar müzik yaparken doyasıya eğlendiler.

Mengen Belediyesi ve Mengen Aşçılık Okulu Mezunlar Derneği'nin düzenlediği bir hafta süren Ulusal Aşçılık Kampı dün gala gecesiyle sona erdi. Ünlü aşçılar kampa katılan genç aşçılara eğitim verirken, 135 katılımcıya sertifikaları verildi. Gala gecesine Mengen Belediyesi Başkanı Turhan Bulut, Öztiryakiler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tahsin Öztiryaki ve aşçılar katılırken, aşçıların mutfak aletleri ile müzik yapması renkli görüntülere sahne oldu. Aşçılar ellerindeki tencere kapaklarını, tavaları, kepçeleri, çatal ve kaşıkları, çırpıcılar ve tabakları birbirine vurarak müzik yaparken eğlendiler. Gecede Yavuz Seçkin de sahne alırken gösterisiyle herkesi kahkahalara boğdu.