‘Arap düşmanlığı püskürten provokatörler kim?’ demişti: FETÖ övgüleri ortaya çıktı

AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, körfez ülkelerinden Trabzon’a gelen Arap turistlerle ilgili yaptığı açıklamada "Kim bu körfez ülkeleri vatandaşlarını, Arap turistleri, misafirlerimizi hedefe koyan sosyal medya paylaşımlarının sahipleri, kim bu provokatörler?" demişti. Ayvazoğlu'nun FETÖ övgüleri ortaya çıktı.

AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Trabzon'un Arap turist sayısının artması nedeniyle gündem olması ve yapılan eleştirilere ilişkin Twitter hesabından bir video paylaşarak, "Bölgede ekonomik hayatın canlandığı bir atmosferde sosyal medya üzerinden püskürtülen Arap düşmanlığı, Arap turistlerimizi hedefe koyan açıklamalar manidar olduğu kadar şüphelidir de. Kim bu körfez ülkeleri vatandaşlarını, Arap turistleri, misafirlerimizi hedefe koyan sosyal medya paylaşımlarının sahipleri, kim bu provokatörler?" demişti.

FETÖ övgüleri ortaya çıktı

Ayvazoğlu'nun FETÖ firarilerinden Abdullah Abdulkadiroğlu'na Twitter'da cevap verdiği görüldü. Samanyolu TV'nin Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu'nun hesabı engellendiği için ne yazdığı görülmese de AKP Milletvekili Ayvazoğlu'nun 'Gerçi Hocaefendinin sözleri yanında ayetlerin lafı bile olmaz ama bilin istedim.' ifadelerini kullandığı görüldü.

Ayvazoğlu'nun FETÖ firarilerinden Abdullah Abdulkadiroğlu'na Twitter'da cevap verdiği görüldü.

Ayvazoğlu'nun terör örgütü lideri Gülen'in ifadelerini paylaştığı diğer tweet ise şöyle:

Ayvazoğlu'nun terör örgütü lideri Gülen'in ifadelerini paylaştığı diğer tweet ise şöyle ????