Antalya'da anne kediyi çelik telle asarak katlettiler

Antalya'da anne kediyi çelik telle asarak katlettiler
Antalya'da cani ya da caniler, bir sitenin bahçesinde bulunan kediyi çelik telle asarak öldürdü. Polis, söz konusu kişi veya kişiylerin bulunması için özel bir ekip oluşturdu.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Üçgen Mahallesi'ndeki sitenin bahçesinde her gün sokak kedilerini besleyen Tuğba Yurttaş, dün dışarı çıktığında beslediği kedilerden biri olan anne kediyi çelik çamaşır teliyle asılmış bir şekilde ölü buldu. Yurttaş'ın vakayı 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine intikâl eden polis ekibi, anne kediyi asılı bulunduğu çelik telden çıkarttı. Ölen kedi, Tuğba Yurttaş'ın annesi Nuray Yurttaş tarafından gömüldü.

Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ise kediyi öldüren cani ya da canileri bulmak için özel bir ekip oluşturdu. Oluşturulan özel ekip çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri incelemeye aldı.

Hayvan hakları savunucuları 2020 yılında yeni yasalarla hayvan katliamlarının ve eziyetlerinin kabahatler kanunundan çıkartılarak caydırıcı cezaların uygulanmasını talep ediyor.

Etiketler :