Annelere Kılıçdaroğlu Sözü

Annelere Kılıçdaroğlu Sözü
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Polatlı ilçesinde vatandaşlara seslendi.CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Polatlı ilçesinde vatandaşlara yaptığı konuşmada, 13 yıllık iktidarın halkın hangi sorununu çözdüğünü...

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Polatlı ilçesinde vatandaşlara seslendi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Polatlı ilçesinde vatandaşlara yaptığı konuşmada, 13 yıllık iktidarın halkın hangi sorununu çözdüğünü sordu.

Kılıçdaroğlu, "Aç ve açıkta kimseyi bırakmayacağım, sözüm söz. Dışarıdan ithal ediyoruz petrolü, rafineride işliyoruz, ben de biliyorum, benzin istasyonuna satıyoruz, ben de biliyorum. Peki fiyatı kaç lira. 1 lira 21 kuruş. Kaça veriyorsun, gemilere 1 lira 21 kuruş, kaça veriyorsun yatlara 1 lira 21 kuruş. Ben ne diyorum, 'köylünün kullandığı mazotu köylüye 1,5 liradan vereceğim' diyorum. Yata, gemiye itiiraz etmiyorsun. Adam yatıyla tatile gidiyor. onların aklında şu var tabi. Çiftçiye 1,5 liradan verirsek depoyu fulleyecek, o da kanarya adalarına tatile gidecek diye düşünüyorlar" dedi.

ÇİFTÇİ KAZANIRSA HUZUR, BEREKET OLACAK

İktidarın porlantada vergiyi sıfırladığını hatırlatan Kılıçdaroğlu kendisinin emekten yana olduğunu ifade ederek, "Ben de çiftçinin kullandığı mazotta sıfırlıyorum kardeşim. İlk bir yıl içinde çiftçinin mazotu çatlasalar da patlasalar da vallahi de, billahi de 1,5 lira olacak. Çifti kazanırsa huzur olacak, bereket olacak, esnaf kazanacak herkes kazanacak. Kim kaybedecek, hortumcular kaybedecek. Ben de onu istiyorum zaten" diye konuştu.