Ankara'yı Sel Aldı!

Ankara'yı Sel Aldı!
Başkent'te aniden bastıran yağış nedeniyle oluşan sel sularına kapılan iki kişi yaralanırken, sürüklenen onlarca araçta da hasar meydana geldi.Ankara’da öğleden sonra başlayan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Mamak ilçesine...

Başkent'te aniden bastıran yağış nedeniyle oluşan sel sularına kapılan iki kişi yaralanırken, sürüklenen onlarca araçta da hasar meydana geldi.

Ankara’da öğleden sonra başlayan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Mamak ilçesine bağlı Boğaziçi mahallesinde sağanak sonrasında oluşan sel nedeniyle sürüklenen birçok araçta maddi hasar oluştu.

Ankara – Samsun yolu istikametinde uzun kuyruklar oluştu.

Vatandaşlar ve belediye ekipleri mahsur kalan araçları kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Bir vatandaş aracıyla seyir halindeyken sel sularına kapıldığını ve sürüklendiğini belirtti. Mamak’ta onlarca araç sel sularına kapılarak hasar görürken, iki kişi yaralandı. Sel sularına kapılan iki kişinin yaralandığı öğrenilirken, yüze yakın aracın hasar gördüğü kaydedildi. Yaşanan o anlar ise bir cep telefonu tarafından saniye saniye kaydedildi.