Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden “100 Yılın Çocukları Resim Yarışması”

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden “100 Yılın Çocukları Resim Yarışması”
Ankara Büyükşehir Belediyesi, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluşunun 100. Yılı” sebebiyle “100 Yılın Çocukları Resim Yarışması” düzenlediğini duyurdu.

Belediyeden, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Açılışının 100. Yılı olması sebebiyle günün anlam ve önemini anlatan birbirinden güzel resimlerinizi bekliyoruz" çağrısı yapıldı.

Belediyeden yapılan duyuruda yarışmanın amacı, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin Açılışının 100. Yılı” olması münasebetiyle günün anlam ve önemime yakışır özellikte çocuklarımızın kendisini ifade edebilme fırsatı vermek" olarak açıklandı. Yarışmaya, Ankara ili sınırları içerisinde ikamet eden ilköğretim seviyesindeki çocukların başvurabileceği belirtildi. Yarışmanın son katılım tarihi 20 Nisan olarak duyuruldu.

Yarışmanın katılım koşulları

>Öğrenciler birer eserle yarışmaya katılabileceklerdir.

>Resimler ölçüleri 35x50 cm ölçülerinde standart resim kâğıdına yapılacaktır.

>Suluboya, guaj boya, pastel boya, yağlı boya kullanılabilecektir.

>Eser 20 Nisan 2020 tarihine kadar [email protected] e-posta adresi üzerinden fotoğrafı çekilerek gönderilecektir. E-posta içeriğinde katılımcıların iletişim bilgileri (ad, soyad, telefon adres) ve kimliklerinin arkalı önlü fotoğrafı yer alacaktır. Elden başvuralar kabul edilmeyecektir.

>Eserlerin ön sayfasına kesinlikle yazı yazılmayacaktır.

>Eserlerin daha önce herhangi bir yarışmaya katılmamış ve herhangi bir yerde yayınlanmamış olması gerekmektedir.

>Yarışmaya katılan eserler Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli alanlarda değerlendirildiğinde ayrıca telif ücreti ödenmeyecektir.

>Ödül kazanan ve Seçici Kurul tarafından sergilenmeye değer görülen eserler Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından uygun görülen yerlerde sergilenebilecektir.

Ödüller 23 Nisan'da verilecek

Yarışmaya gönderilen resimler, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığınca oluşturulacak Seçici Kurul tarafından gerçekleştirilecek ve birinci, ikinci, üçüncü eserler seçilecek. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödül verilecek. Ödüller, 23 Nisan 2020 tarihinde dağıtılacak.

Ödüller

Birinciye: Elektrikli bisiklet

İkinciye: Elektrikli kaykay

Üçüncüye: Dağ bisikleti

Etiketler :