'AKP Seçmeni AKP'ye Ders Vermek İstiyor'

'AKP Seçmeni AKP'ye Ders Vermek İstiyor'
Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk seçime 5 kala muhafazakar seçmene çağrı yaptı.AKP'nin oylarının erimesi en çok yandaşları korkutuyor. Yeni Şafak gazetesi yazarı Kemal Öztürk, AKP seçmenin sandığa gitmeyip partilerine ders...

Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk seçime 5 kala muhafazakar seçmene çağrı yaptı.

AKP'nin oylarının erimesi en çok yandaşları korkutuyor. Yeni Şafak gazetesi yazarı Kemal Öztürk, AKP seçmenin sandığa gitmeyip partilerine ders vermek istediğini yazdı.

2015 genel seçimlerinde Sakarya'dan aday adayı da olan Öztürk, günün ilginç yazılarından birine imza attı. 'AK Parti'ye ders vermek' başlıklı yazısında yazar, seçim öncesi AK Parti'deki asıl tehlikeye işaret etti.

Muhafazar kesimin AKP'nin ana damarı olduğunu öne süren yazar bu kitle için şu ilginç tespiterde bulundu:

ŞAŞILACAK KADAR ÇOK SAYIDA İNSANLA KARŞILAŞTIM

"İşte bu insanlar küsmüş, kırılmış, incinmiş, dertlenmiş. AK Parti için bundan daha büyük tehlike olamaz. Kürt oyları HDP'ye, milliyetçi oylar MHP'ye kaymış, bunun bir önemi yok. Asıl tehlike, AK Parti'nin en büyük enerjisi, zihinsel zenginliği, motor gücü olan, ana damarını, omurgasını temsil eden insanların sırtını dönme ihtimalidir.

Bu insanlar şimdi kırgınlıklarının ve kızgınlıklarının ifadesi olarak sandığa gitmeyip, AK Parti'ye mesaj vermek, ders vermek istiyor. Şaşılacak kadar çok sayıda insanla karşılaştım."

Bu kesimin ruh halini gördükten sonra bu yazıyı yazmaya karar verdiğini ifade eden Öztürk, "Seçimden sonra ne diyeceksek diyeceğiz." diye yazdı.

Erdoğan gibi kavga edebiyatına sığınan Kemal Öztürk, Erdoğan'ın mirası olduğunu öne sürdüğü herşeyin talan edileceğini öne sürdü, "Ülke mahvolur" dedi.

Öztürk'ün iddiaları şöyle; "Kavganın ortasındayız hala. Sizin başlattığınız kavgadan, sizin çekilmeniz olmaz.

İnanın nasıl Menderes'in, Özal'ın bıraktığı mirası perişan ettilerse, nasıl tüm kazanımlar tarumar edildiyse, nasıl yeniden darbe süreçleri, ekonomik krizler yaşandıysa, inanın AK Parti'nin, Erdoğan'ın mirası da öyle perişan edilir, ülke mahvolur.

Hiç kimse düşünmese bile siz düşünmek zorundasınız bunu. Hiç kimsenin umurunda olmasa da, siz yine dert edinmelisiniz bunu. Siz, bu milletin çelik çekirdeğisiniz, siz olmadan hiçbir kavgadan galip çıkamayız. Sandığa gitmemek olmaz, kavga yarım bırakılmaz dostlarım."